Delivery Information


 Incepem prin a va transmite ca nu este nevoie sa va autentificati pentru a putea viziona produsele si oferta noastra .


Daca din oferta noastra doriti sa comandati , atunci trebuie sa va creati un cont de client pe acest site. Crearea acestuia va ajuta sa pastrati datele inregistrate ,astfel ca la o eventuala comanda sa nu trebuiasca sa mai completati formularul de comanda. La orice comanda este necesar sa va autentificati.

Acest lucru ne ajuta si pentru a memora comenzile dumneavoastra, urmand sa venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte si/sau cu propuneri de produse noi.


Autentificare client:

Dupa ce creati contul la pagina CREARE CONT si va autentificati la LOGIN suntem la dispozitia dumneavoastra.


Deasemenea ,vã rugãm sã completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot crea mari probleme la onorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate în mod obligatoriu. Fãrã aceste date nu putem onora comenzile. Acestea vor fi marcate distinct.
Adresa de e-mail este utilizatã pentru autentificare. Dacã din diverse motive înregistrarea este refuzatã , vã rugãm sã ne trimiteti un mesaj cu descrierea problemei la pagina contact.
La înregistrare, trebuie sã precizati o întrebare de control si un rãspuns. Aceste informatii ne sunt necesare in cazul în care uitati parola ( recomandam sã creati un singur cont pe o adresã de e-mail). Vi se va pune întrebarea de control si dacã veti rãspunde exact, vã vom trimite parola prin e-mail.


Livrarea:
Dupa ce ati vizionat si selectat produsele dorite precum si cantitãtile, dati click pe link-ul "trimite comanda" din cosul de cumpãrãturi unde completati si campurile cu adresa, numele dumneavoastrã si datele de contact/datele firmei. Daca adresa de livrare este diferita de cea de inregistrare, va rugam sa o completati.

Modalitati de plata:

Dupã expedierea comenzii din "cosul de cumpãrãturi", în scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastrã detaliile legate de livrare.
Produsele vin insotite de factura , iar plata se face în numerar la livrare. Acestea sunt expediate in maxim 24 ore in zonele in care suntem prezenti ,iar valoarea minima este de 50 lei. Livrarea este gratuita in Bucuresti, Giurgiu, Buzau, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, precum si in imprejurimile acestor orase. In localitatile in care nu suntem prezenti costurile de transport sunt in functie de curierul ales(in functie de localitate) si plata se face cu ramburs.Toate aceste costuri vor fi transmise clientului la confirmarea comenzii, iar termenul de livrare este de max 48 ore la produsele de cafea verde si de 72 ore cafea proaspat prajita.

Daca produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor dumneavoastra, dar respecta parametrii din oferta va rugam sa ne contactati pentru a putea solutiona impreuna neconcordanta,  in maxim 15 zile . Pentru orice alte neintelegeri va rugam sa ne contactati la link-ul contact.

Daca exista  probleme legate de calitatea produsului- de ambalaj (la livrare) -acestea vor fi schimbate sau se returneaza plata, fara alte costuri suplimentare.